Evotech
Projektovanje

Projekat? Nije problem!

Organizacija je pola posla!

2D projekat

canj restoran

3D projekat

Canj 3D Vray C2

Projektovanje kuhinje

Projektovanje kuhinje je proces sličan kreiranju recepta, ničega ne treba da bude puno a ne smije ni da hvali, što znači da se određuje prava mjera u svemu. Mi smo posvećeni tome da tu mjeru prilagodimo potrebama svakog kuvara i njegovim potrebama ujedno vodeći računa o kvalitetu i ekonomičnosti za kojim tragaju investitori.

NAJBITNIJE STAVKE PROJEKTOVANJA:

– prostorno planiranje

– bezbjednost hrane (HACCP)

– određivanje kvantiteta i kvaliteta opreme

– odvod i dovod vode

– dovod energije ( električna enerija, gas)

– odvoz otpada

– ventiacija

– podovi i plafoni

Kružni tok kuhinja
Lokacije prikljucaka
Kružni tok

Kružni tok smanjuje kontaminaciju hrane i poboljšava efikasnost u kuhinji.

Kalkulacija opreme

Precizno određena količina, namjena i kvalitet opreme uštedjeće novac i pomoći kod funkcionalnosti osoblja, kao i svakom zahtjevu vaših mušterija.

Prostorno planiranje

Prostorno planiranje nam omogućava da najbolje iskoristimo prostor kojim raspolažemo, zadovoljavajući sve stavke i kreirajući sektore kako bi smo dobili najbolju ergonomičnost i radno okruženje.

Trudimo se da uz pomoć 3D tehnologije kupcima predstavimo projekat koji radimo na najbolji mogući način. Koristeći najbolje moderne programe idemo u korak sa tehnologijom rame uz rame kao i sa opremom koju nudimo. Naši realistični prikazi će vam pokazati sve ono što treba da vidite prije nego se odlučite za investiciju.

tw fb be gh
2021 © Evotech