Evotech
Konsalting

Nijeste sigurni u vaš koncept?

Na pravom ste mjestu

Naše iskustvo u oblasti konultacija prilikom kreiranja vašeg koncepta pomoći će vam da zajedno dođemo do najboljeg rješenja vaše vizije. Da bi sve funkcionisalo besprekorno mi ćemo se potruditi da za vas kreiramo unikatan koncept rada i razvoja vašeg ugostiteljskog objekta.

Razvoj postojećeg biznisa

Svima je ponekada potrebna pomoć, pa i najiskusnijima u poslu. Analiziramo vaše poslovanje i pomažemo vam da ga unaprijedite i istaknete se u odnosu na druge, jer uvijek može bolje.

Razvoj novog biznisa ( start-up)

Svaka kuhinja je posebna, svaki restoran takođe, baš taj stav nas pokreće da stvaramo nešto novo, nešto što će istaći ono u čemu ste najbolji. Pružićemo vam naše znanje i iskustvo kako bi smo postigli zadate ciljeve.

RAZVOJ MENIJA

U zavisnosti od orjentacije i pozicije objekta razvićemo meni koji će predstavljati vaš identitet. U saradnji sa internacionalnim partnerima donosimo moderna globalna jela kod vas. Kako svjetska tako i tradicionalna jela sa našeg područja rade kuvari sa zavidnim iskustvom u ugostiteljstvu.

Obuka osoblja mora biti na najvišem nivou, konstantan rad sa osobljem u mnogome unapređuje kompletan napredak i imidž vašeg restorana/hotela. Oni su prvi koji predstavljaju vaš objekat, a sve to najbolje opisuje jedan dobar citat ” Pazi šta govoriš, u trenutku kada otvoriš usta govoriš svijetu ko si.”

ZAJEDNO MOŽEMO BOLJE!

tw fb be gh
2021 © Evotech