Evotech
Održavanje

Održavanje

Uvijek radite u punom kapacitetu, bez zastoja!

ITW Food Equipment Group_banner image
checking-parts-of-gas-stove
Usluga na koju se možete osloniti

Programi održavanja ne samo da produžavaju životni vijek vaše opreme, već daju vama i vašem kuhinjskom osoblju mir. Uz održavanje i popravke preko našeg servisa, možete smanjiti neplanirane zastoje sa sigurnošću da će vaše mašine raditi za vas u godinama koje dolaze.

Čak i najboljoj komercijalnoj kuhinjskoj opremi ponekad je potreban servis, a mi smo uvijek spremni da vašu opremu opet pokrenemo što je brže moguće. Čak i mala sitnica — nešto tako jednostavno kao što je začepljena dizna gorionika — može izazvati zastoj u vašem radu što će dovesti do velikih uticaja na vaš rezultat i na iskustva vaših kupaca.

14 godina iskustva iza nas u polju održvanja će vas uvjeriti da ste u sigurnim rukama i da će vaša kuhinja biti u pravim rukama uz brz odziv i vrlo efikasan servis vaših uređaja.

kitchen-repair
SVEOBUHVATNE POPRAVKE

Bez obzira da li su potrebna manja podešavanja da biste svoju opremu ponovo pokrenuli ili ako je neophodan potpuni remont, imamo vještine da to i ostvarimo. Naše usluge pokrivaju skoro svu opremu u vašoj kuhinji, uključujući šporete, roštilje, frižidere, zamrzivače, mašine za pranje sudova, i još mnogo toga. Svaka popravka se obavlja u skladu sa standardima proizvođača kako bismo bili sigurni da je vaša oprema vraćena na optimalne performanse kako biste mogli da obavljate posao nesmetano.

BRZI SERVIS

Zastoj opreme je ozbiljan problem, tako da nam je prioritet brzo vrijeme odgovora i efikasne servisne tehnike. Naš cilj je da smanjimo posjete što je više moguće i da odmah ponovo pokrenemo opremu. Naravno, uvijek postoje trenuci kada dio treba da se zamijeni i može doći do zastoja dok čekamo da dođe, ali možete računati na nas da identifikujemo najbolji i najefikasniji način da opet brzo krenete u rad.

PREVENTIVNO ODRŽAVANJE

Najbolji način da smanjite hitne popravke je korišćenje prednosti našeg preventivnog održavanja koji će vam pomoći da produžite životni vijek vaše opreme i identifikujete potencijalne probleme pijre nego što postanu veliki problemi. Redovno održavanje će biti održavani tokom nesmetanog rada kuhinje i omogućiti planirani zastoj tokom van radnog vremena ili kada je vaša kuhinja zatvorena kako bi se eliminisali bilo kakvi poremećaji u vašem radu i dugoročno će vam uštedjeti vrijeme i novac. U zavisnosti od uređaja i potreba vaše kuhinje, ove usluge uključuju čišćenje, kalibraciju, preglede i zamjene djelova kada je to potrebno.

U SIGURNIM RUKAMA!
tw fb be gh
2021 © Evotech