KRUPPS MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA - FULL LINIJA

Linija - FULL -  predstavlja najveći izraz tehnologije proizvođača Krupps. Oni mogu ponuditi potpunu ili djelimičnu zamjenu prljave vode tokom svakog ciklusa pranja radi higijene i sjaja koje nikada ranije niste vidjeli. Njihov rad je veoma praktičan, jednostavno uklonite prelivnu cijev i prebacite se sa djelimične na potpunu zamjenu, uvijek pazeći na uštedu. Dostupan je sa raznim dodacima, od verzije sa automatskim omekšivačem vode do one sa sistemom Aquatech koji obezbjeđuje konstantnu temperaturu i pritisak prilikom rada. FULL linija je pravo rješenje za najzahtjevnije kupce. 

Inovativni UNIKO ekran sa kaljenim staklom osjetljiv na dodir čini bilo koju operaciju jednostavnom i intuitivnom, od izbora najprikladnijeg ciklusa pranja do njegove kontrole napretka, kao i stalnog praćenja stanja perilice posuđa. Veliki izbor ciklusa pranja čini mašinu za pranje sudova prilagodljivom vašim potrebama. Konstantna samodijagnostika omogućava vam da smanjite vrijeme prekida rada mašine, i da upozorite tehničara zahvaljujući - Wi-Fi IKLOUD - upravljačkom sistemu koji vam omogućava daljinsko djelovanje da biste promijenili parametre perilice posuđa i riješili situaciju u realnom vremenu.

KRUPPS MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA - ELITECH LINIJA

Mašine za pranje sudova ELITECH linije osiguravaju maksimalne performanse zahvaljujući standardnom Aqutouch sistemu koji, pomoću atmosferskog bojlera i pumpe za ispiranje održava stalnu temperaturu i pritisak kao i optimalnu potrošnju vode. ELITECH osigurava sanitarni ciklus ispiranja i pokazao se da je savršen izbor za kantine, staračke domove, slastičarnice, pekare i mesare gdje je poštovanje pravila HACCP od suštinskog značaja. Za one koji traže savršenstvo stakla, moguće je povezati sistem reverzne osmoze koji pročišćava vodu i smanjuje potrošnju deterdženta i sredstva za ispiranje, obezbjeđujući odlične rezultate i savršene čaše bez potrebe za ručnim poliranjem.

Inovativni UNIKO ekran sa kaljenim staklom osjetljiv na dodir čini bilo koju operaciju jednostavnom i intuitivnom, od izbora najprikladnijeg ciklusa pranja do njegove kontrole napretka, kao i stalnog praćenja stanja perilice posuđa. Veliki izbor ciklusa pranja čini mašinu za pranje sudova prilagodljivom vašim potrebama. Konstantna samodijagnostika omogućava vam da smanjite vrijeme prekida rada mašine, i da upozorite tehničara zahvaljujući - Wi-Fi IKLOUD - upravljačkom sistemu koji vam omogućava daljinsko djelovanje da biste promijenili parametre perilice posuđa i riješili situaciju u realnom vremenu.

KRUPPS MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA - SOFT LINIJA

Modeli linije SOFT opremljeni su automatskim omekšivačem za vodu koji nudi mogućnost razbijanja stvaranja krečnjaka sa ekstremnom efikasnošću. U stvari, omekšivač vode je potpuno autonoman i automatski kontroliše svoje intervale regeneracije u skladu sa tvrdoćom ulazne vode; Sve što trebate učiniti je napuniti rezervoar soli kad god se na ekranu pojavi poruka „nedostatak soli“. Regeneracija/omekšavanje vode se vrši tokom ciklusa pranja, tako da nema zastoja u radu mašine.

UNIKO-MID lcd-touch ekran od kaljenog stakla izuzetno je pouzdan i obezbjeđuje optimalne performanse. Odabir jednog od 4 dostupna ciklusa pranja zaista je jednostavan, a praktične poruke na ekranu omogućiće vam da očuvate vašu sudomašinu.

 

KRUPPS MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA - KORAL LINIJA

Liniju KORAL odlikuje širok spektar modela pogodnih za bilo koju situaciju. Putem elektronske kontrole

upravljački sistem pruža sjajne mogućnosti prilagođavanja na osnovu vaših potreba, omogućavajući vam tačno podešavanje bilo kojeg parametra i osiguravanje optimalnih rezultata pranja.

UNIKO-MID lcd-touch ekran od kaljenog stakla izuzetno je pouzdan i obezbjeđuje optimalne performanse. Odabir jednog od 4 dostupna ciklusa pranja zaista je jednostavan, a praktične poruke na ekranu omogućiće vam da očuvate vašu sudomašinu.

KRUPPS MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA - CUBE LINIJA

Pouzdanost i jednostavnost prilikom upotrebe: ovo su ključne riječi vezane za liniju CUBE. Upravljačka ploča sa tasterima čini svaku funkciju praktičnijom nego ikad, demonstrirajući veliku izdržljivost.

UP - komandna tabla sa tasterima kombinuje praktičnost i veliku izdržljivost. Jednostavna i izuzetno efikasna elektronska ploča pruža mogućnost podešavanja i kontrole različitih osnovnih parametara, što garantuje odličan rezultat pranja. Novi ADVANCE panel predstavlja pravi adut za CUBE liniju zahvaljujući 4 ciklusa pranja i automatskom ciklusu odvoda vode. Pametno dugme Start koje mijenja boju uvijek pokazuje status mašine za pranje sudova, pojednostavljujući svakodnevne operacije.

KRUPPS MAŠINE ZA PRANJE POSUĐA - EVOLUTION LINIJA

Linija EVOLUTION dizajnirana je tako da udovolji potrebama svakog kupca, zahvaljujući različitim instaliranim dodacima, kombinujući velika radna opterećenja i optimizirajući raspoložive prostore, pojednostavljujući rad operatera i smanjujući potrošnju. Modeli ove linije opremljeni su dvostrukim sistemom filtracije koji zadržava sve ostatke, dok vertikalne pumpe za pranje i prskalice od nehrđajućeg čelika osiguravaju odlične performanse. Evolution su takođe opremljena vratima sa kontrategom sa dvostrukim zidom i sistemom protiv pada kao i zaobljenim uglovima tanka.

UNIKO i IKLOUD su dvije tehnologije koje mijenjaju svijet profesionalnog pranja posuđa, redefinišući tradicionalne sisteme pranja na globalnom nivou u stalnom razvoju. Iz njihove kombinacije zaživljava novi koncept u kuhinji, gdje mašina za pranje sudova postaje neprikosnoveni protagonista, u stanju da poboljša posuđe koje priprema brigada, ali takođe može da komunicira sa službom tehničke pomoći kako bi se obezbijedio uvijek savršen rezultat pranja.

 

Otkrijte UNIKO,  touch-screen displej sledeće generacije.

                                                                                                                                                                                                                                               
 

 

Novi ekran osjetljiv na dodir sa kaljenim staklom zasnovan je sa fokusom na korisnika. Pametan i privlačan za oko, njegov prijatan oblik je zaista jasan i jednostavan za upotrebu. Prikladna ikona Start mijenja boju u zavisnosti od aktivnosti mašine za pranje posuđa, dok tajmer pokazuje napredak ciklusa. Uveli smo 20 različitih ciklusa pranja koji su u mogućnosti odgovoriti na sve potrebe kupaca; jednostavnim ikonama koje predstavljaju razne programe, tako da morate samo pogledati šta treba očistiti i to je to: nema više napornih obuka za zaposlene već uvijek savršenih rezultata pranja. Stalna samodijagnostika omogućava smanjivanje zastoja, jer predlaže jednostavne provjere i automatski šalje poruku koja opisuje situaciju (za servisnu poruku mašina za pranje posuđa mora biti povezana sa IKLOUD). Naš cilj je da vam pružimo uvijek odlične rezultate, i to je razlog zbog čega vas mašine savjetuju koliko god vremena treba da obavite njihovo tehničko održavanje.