GGF - PIZZA PEĆI - SERIJA E-START i BASIC

Za one koji prave prve korake u svijetu pice, ENTRY sektor E-START i BASIC serija vam nudi: profesionalne električne pećnice koje kombinuju kvalitet Made in Italy sa smanjenim dimenzijama i niskim cijenama.

Standard: prednji panel od nerđajućeg čelika a kućište od farbanog lima, dno komore za pečenje od vatrostalnog kamena, izolacija od kamene vune visoke gustine.

 

 

KAPACITETI: 4, 4+4, 6, 6+6, 9 i 9+9 pica prečnika po 33cm. 

GGF - PIZZA PEĆI - SERIJA X i XR

Tri serije profesionalnih električnih pećnice u sektoru MEDIUM: četiri modela za picu od 30cm (X/30), osam modela za picu od 36 cm (X/36) i novi model za 36 cm (XR/36) verzija sa kompletnom unutrašnjošću obloženom u vatrostalnom kamenu. Ovaj sektor karakterišu visoki standardi u konstrukciji i čvrstini, kao i odličan odnos kvaliteta i cijene.

Standardno: prednji panel od nerđajućeg čelika, kontrola sa nezavisnim mehaničkim termostatima za gornju i donju zonu, izolacija od kamene vune visoke gustinepovršina za pečenje od vatrostalnog kamena, termometar, unutrašnja rasvjeta.


KAPACITETI ZA PICE PREČNIKA 30cm: 4, 4+4, 6 i 6+6 pica

KAPACITETI ZA PICE PREČNIKA 36cm: 4, 4+4, 6, 6+6, 9 i 9+9 pica

GGF - PIZZA PEĆI - SERIJA E, F, FR i DELUXE

Četiri serije profesionalnih električnih pećnica u TOP sektoru rangiraju se među najreprezentativnijima u GGF-ovoj istoriji: serija E, sa asortimanom od deset modela za pizzu od 30 cm, F i FR serije, svaki sa osam modela za pizzu od 36 cm i seriju DELUXE sa dva ugaona modela za pizzu od 36 cm.

Ovo je najkvalitetniji i najtraženiji sektor, sa komponentama visokog nivoa, odlične toplotne izolacije, velika svestranosti i širokim spektarom opcija.


KAPACITETI ZA PICE PREČNIKA 30cm: 4, 4+4, 6, 6+6, 9, 9+9, 12 i 12+12 pica

KAPACITETI ZA PICE PREČNIKA 36cm: 4, 4+4, 6, 6+6, 9 i 9+9 pica

 

ALFA FORNI - PIZZA PEĆI NA DRVA

Brend istorijske kompanije Alfa Pro - Alfa Refrattari postoji već više od 40 godinai bavi se proizvodnjom peći na drva i gas za kućnu i profesionalnu upotrebu. Sva proizvodnja se nalazi u Italiji u fabrici Anagni. Alfa Pro ima vodeću ulogu i poziciju na tržištu sa hiljadama pećnica koje se prodaju širom svijeta i putem svojih mreža distributera. Kompanija je uvijek obraćala pažnju na zahtjeve tržišta, nudeći visokokvalitetne proizvode dizajnirane za veoma zahtjevne klijente iz HORECA segmenta. Sa našom novom ponudom peć na drva nije dizajniran samo za pečenje pice, već i puno drugih ukusnih jela. Zahvaljujući inovativnim serijama pećnica, kuvanje sa otvorenim plamenom postalo je moguće u bilo kojoj profesionalnoj kuhinji. Asortiman se sastoji od 6 modela (drvo, gas i hibridni) različite veličine i kapaciteta pogodni za unutrašnju i spoljnu instalaciju.