GGF - SPIRALNI MIKSERI - SERIJA K i KTE

Spiralne mješalice koje pripadaju seriji K ili KTE uglavnom su pogodne za pravljenje mekih tijesta. Tijelo mašine je obojeno, dok su posuda, spirala i kuka za tijesto potpuno izrađeni od nerđajućeg čelika. Serija KTE omogućava podizanje glave i uklanjanje posude. Među dodacima su u kompletu i točkovi, poklopac od nerđajućeg čelika i analogni tajmer. Naše mješalice u skladu su sa najstrožijim bezbjednosnim standardima. 


KAPACITETI: 20, 30 i 40 Kg. 

GGF - PLANETARNI MIKSERI - SERIJA PLAM

Planetarni mikseri koji pripadaju našoj seriji PLAM su veoma pouzdani i svestrani. Omogućuju srednju proizvodnju različitih vrsta tijesta, kao što su hljeb, keks, razne kreme (uglavnom mekana tijesta). Konstrukcija je od livenog gvožđa i čelika, dok su posude, špatule i kuka napravljeni od nerđajućeg čelika. Ventilcioni motor i trostepeni zupčanik sa prenosom putem kaiša ili zupčanika. Obezbijedjeni su sigurnosni mikro prekidači na činiji i zaštitnoj mreži. Prednja kontrola sa sigurnosnim dugmetom za zaustavljanje, tajmer 0 ÷ 30 minuta. Naši mikseri u skladu su sa najstrožijim bezbjednosnim standardima.


KAPACITETI: 10, 20, 30 i 40 Kg

GGF - SPIRALNI MIKSERI - SERIJA SP

Spiralne mješalice za tijesto serije SP pogodne su za obradu srednjih i velikih količina tijesta. Ova serija spiralnih mješalica ubrzava vrijeme miješanja u poređenju s tradicionalnim mašinama. Mehanički čvrste i pouzdane, one imaju dva nezavisna motora za brzinu zdjele i spirale posebno. Mogućnost automatskog programiranja promjene brzine - zahvaljujući tajmerima. Da bi se pojednostavilo uklanjanje tijesta sa spirale moguće je okrenuti posudu u suprotnom smjeru od obrade. Naše mješalice u skladu su sa najstrožijim bezbjednosnim standardima.


KAPACITETI: 60, 80, 100 i 130 Kg