FAMA - MESOREZNICE

Ovaj profesionalni asortiman je dizajniran da omogući godine savršenih performansi sječenja. Napravljen od visoko poliranog, eloksiranog aluminijuma za bolju postojanost i higijenu hrane. Ergonomski dizajn za lako rukovanje i čišćenje. 

Fama mesoreznice: precizan rez i kvalitet gnijezda stvoreni za bilo koje današnje okruženje u sektoru rada sa prehranom! 


LINIJE MESOREZNICA: ECO GRAVITY ; LUXURY GRAVITY ; VERTICAL ; LUXURY VERTICAL ; MEAT SLICER.

FAMA - MLINOVI ZA MESO

FAMA asortiman mlinova je dizajniran da pruži izvanredne performanse u svim ugostiteljskim objektima. Napravljen od aluminijuma i nerđajućeg čelika vrhunskog kvaliteta, sposoban za teške radove, izuzetno jednostavan za rukovanje i čišćenje. Asortiman mlinova FAMA pokazaće se pouzdanim i cijenjenim dijelom opreme. Snaga i pouzdanost, izbor profesionalca.

LINIJE MLINOVA: TS ; TI ; UNGER TS ; UNGER TI; UNIKO ; RASHLADNI MLINOVI.

FAMA - KOMBINOVANI APARATI

FAMA kombinovani asortiman ističe se kvalitetom komponenti i laganim korisničkim operativnim sistemom. Napravljeni od visokokvalitetnog aluminijuma i nerđajućeg čelika, FAMA rešetke za sir su pravi izbor za profesionalce koji traže višenamjensku opremu.

LINIJE KOMBINOVANIH MLINOVA: TG ; TGI ; UNIKO.

 

APARATI ZA DINAMIČKU PRIPREMU HRANE

Sjekači povrća i kateri, mašine za ljuštenje krompira, perači školjki i mocarele. Robusna i pouzdana oprema proizvedena je kako bi zadovoljila sve veće potrebe profesionalnih korisnika.

Jednostavni za upotrebu, za ljuštenje, sječenje, miješanje i pranje.

FAMA - APARATI ZA MLJEVENJE

Komercijalna mašina za mljevenje FAMA idealna je za brzo i sigurno mljevenje parmezana i ostalih tvrdih sireva.

Dizajn i robustan kvalitet ove sjajne jedinice je idealan za sve komercijalne kuhinje u kojima je potrebno neprekidno rendanje.

Proizveden od visoko kvalitetnog poliranog aluminijumskog kućišta sa snažnim, dugotrajnim pocinkovanim bubnjem, ova nepobjediva mašina će vam pružiti odlične performanse i pouzdanost.

FAMA - PRERADA MESNIH PROIZVODA

Linija za preradu mesa FAMA sastoji se od testera za kosti, burger prese, punila za kobasice, mješalica za meso. Svi proizvodi su napravljeni od nerđajućeg čelika vrhunskog kvaliteta, jednostavni za rukovanje i čišćenje. Oni u potpunosti zadovoljavaju profesionalne i higijenske potrebe kupaca.

FAMA - ŠTAPNI MIKSERI

Ova premium paleta blendera pruža jednu od najdosljednijih i najpouzdanijih izvedbi na tržištu po veličini i snazi koje su na raspolaganju. Sjajan izgled i vrhunske komponente su značajka FAMA štapnih blendera. Osovina blendera je izvanredna za miješanje umaka, supa, peciva itd, a dodatak za mućenje omogućava vam da to upotrebljavate za šlag, pravljenje krema, sokova itd.

Brzo miješajte, pravite pire ili miksajte bilo gde u kuhinji.

FAMA blenderi: izvanredna svestranost iz dana u dan.

FAMA - RETRO MODELI ZA PRIPREMU

Serija divno izrađenih, mlinova za meso, rezača sira i mesoreznica.

Ručno izrađen od crvenog emajla, ovaj tradicionalno legitiman asortiman dizajniran je da bude u bilo kojem stilskom okruženju.

Fama retro serija: bezvremenska elegancija.

FAMA - TERMIČKA OBRADA

Pećnice, friteze, kontaktni roštilji, indukcijske ploče, tosteri za hleb i salamanderi. FAMA asortiman za kuvanje odlikuje se izdržljivom konstrukcijom od nerđajućeg čelika čime se postavlja referentna vrijednost za sve ugostiteljske objekte.


Fama Industrie porodično posluje u smjeru inovacija i zahtjevima tržišta. U svojoj 65-godišnjoj istoriji ekspertize, znanja i vještina, FAMA je izgradila jaku reputaciju jednog od najboljih proizvođača opreme za pripremu hrane.

 

IZ ITALIJE PREMA CIJELOM SVIJETU

                                                                                                                                                                                                                                               
Iz naše najsavremenije fabrike u Riminiju, Emilia-Romagna, isporučujemo širom svijeta opremu proizvedenu sa najkvalitetnijim komponentama, što u kombinaciji sa vodećim dizajnom, inovacijama i ekspertizom u klasi znači krajnji rezultat sa najvišim standardima.

KVALITET I POUZDANOST


Od testiranja novih dizajna i materijala do traženja načina za poboljšanje garancija i smanjenja troškova usluge, nastavljamo da proširujemo svoj portfolio proizvoda kako bismo ponudili inovativne proizvode koji će pomoći industriji prehrambenih proizvoda u pripremi, kuvanju i posluživanju. Svi aparati su dostupni u različitim veličinama i kapacitetima, pružaju odlična rešenja koja u potpunosti zadovoljavaju potrebe ugostiteljskih objekata.