Projektovanje tehnologija

Počev od projekta, uklapamo želje klijenta i naše znanje kako bi smo došli do najbolje funkcionalnosti u radu,kao i ispoštovali sve standarde i zakonske regulative po kojima se vode savremeni objekti kako bi sve neometano funkcionisalo.

 

Dizajniramo kuhinje tako da prvo stvaramo okruženje koje će doprinijeti sigurnoj i efikаsnoj proizvodnji nekontаminirаne hrаne.

Kao i kod kuhinja neki kriterijumi su od ključnog značaja za rad jednog vešeraja. Tu smo da se pobrinemo da sve funkcioniše besprekorno.

   Opremanje objekata

Kada je riječ o opremi koju nudimo, mi svakako biramo kvalitet, performanse i dugotrajnost iste. Zato našim partnerima nudimo opremu od proizvođača koji su u samom vrhu globalnog marketa i koji posjeduju sve gore navedene kriterijume.


Sarađujemo sa dobavljačima koji su u svijetu prepoznati po kvalitetu i konstantnom unapređivanju tehnologije opreme kako bi zaposlenom osoblju olakšali rad.

         Održavanje opreme

EVOTECH vam nudi izvanrednu, pristupačnu tehničku podršku za svu opremu u profesionalnim kuhinjama i vešerajima. To postižemo proaktivnim pristupom održavanju opreme jedinstvenim za našu industriju i postavljamo izuzetne standarde kvaliteta i sigurnosti.

 

Pomoću naših opcija reaktivnog i redovnog održavanja možete osigurati da vaša kuhinja uvijek radi najefikasnije, štedeći vam novac i vrijeme.

O nama

NAŠA MISIJA: VAŠ USPJEH !
 
Mi se vodimo stavom da našem klijentu obezbijedimo najbolje, najkvalitetnije i najfunkcionalnije rješenje za obavljanje djelatnosti u oblasti opremanja objekata profesionalnom opremom za kuhinje i vešeraje.

Potrebna Vam je ponuda?

Ukoliko imate potrebu za ponudom,  obratite nam se i mi ćemo u najkraćem mogućem roku odgovoriti na Vaš zahtjev.

Pratite nas i na društvenim mrežama