Opremanje objekata

Kada je riječ o opremi koju nudimo svakako prva stavka mora biti kvalitet iste. 

 

Sarađujemo sa dobavljačima koji su u svijetu prepoznati po kvalitetu i konstantnom unapređivanju tehnologije opreme kako bi zaposlenom osoblju olakšali rad.

 

TERMIKA proizvođača MBM garantuje prije svega dugotrajnost opreme i time obezbjeđuje neometan rad u kuhinji vašeg objekta. Skoro 50 godinа MBM proizvodi kuhinjsku opremu zа profesionаlni ugostiteljstvo. MBM je jedаn od glаvnih proizvođаčа profesionаlne opreme zа kuhinje porijeklom iz u Itаlije. Od 2000. godine, MBM je dio Illinois Toolworks grupe - ITW, svjetskog liderа u opremi zа prehrаmbene proizvode. 

 

KONVEKCIJSKE PEĆNICE proizvođača PIRON iz Italije, dizajnirane su da pruže kuvarima jednostavno rukovanje a da pritom daju maksimalni učinak u kreiranju obroka nezaboravnog ukusa. Patentirani sistem ubrizgavanja pare u komoru SATOR STEAM daje 99% pare i to bez grijača u bojleru, a sa tim dalje i smanjuje troškove održavanja i potencijalni zastoj u radu usled neispravnosti.

 

RASHLADNA OPREMA proizvođača DAL-MEC je obavijena kvalitetom klasičnog made in Italy pečata. " STAVKE KOJE VAM TREBAJU PO PRIHVATLJIVOJ CIJENI" je njihov slogan, a mi vam nudimo italijanski dizajn, kvalitet i vrhunsku finalnu obradu opreme a da se sve uklopi u vaš budžet.

 

NEUTRALNA OPREMA proizvođača ALYSEN i MONELLETTA iz Italije. Ovaj dvojac može odgovoriti na bilo koji zahtjev ili izazov u kreiranju jedinstvene opreme neutralnog namještaja. Potpuno automatizovana proizvodnja i presovanjem (ne varenjem) ivica opreme garantuje se dugotrajnost opreme i u najekstremnijim uslovima.

 

SUDOMAŠINE priozvođača KRUPPS iz Italije vam donose visoku tehnologiju pranja posuđa koja obezbjeđuje besprekoran sjaj vašeg posuđa. UNIKO displej vam daje sve informacije svih operacija u svakom trenutku čak i na vašem telefonu. 50-to godišnje iskustvo u konstantnom unapređivanju tehnologije i kvaliteta će vam uliti povjerenje u njihov rad.

 

POMOĆNI APARATI U KUHINJI su jednako bitni kao i svi ostali aparati jer jedni bez drugih mogu napraviti ozbiljan zastoj u kuhinji, stoga u zavisnosti od namjene nudimo proizvođače kao što su SAMMIC - Španija,  SIRMAN i FAMA - Italija, ROBOT COUPE - Francuska. O njima ne treba posebno govoriti osim da su vodeći proizvođači opreme u ovoj oblasti u svijetu.