NAŠA MISIJA: VAŠ USPJEH !

 

Mi u EVOTECH-u se vodimo stavom da našem klijentu obezbijedimo najbolje, najkvalitetnije i najfunkcionalnije rješenje za obavljanje djelatnosti u oblasti opremanja objekata profesionalnom opremom za kuhinje i vešeraje.

Počev od projekta, uklapamo želje klijenta i naše znanje kako bi smo došli do najbolje funkcionalnosti u radu,kao i ispoštovali sve standarde po kojima se vode savremeni objekti kako bi sve neometano funkcionisalo. 

 

Kada je riječ o opremi koju nudimo, mi svakako biramo kvalitet, performanse i dugotrajnost iste. Zato našim partnerima nudimo opremu od proizvođača koji su u samom vrhu globalnog marketa i koji posjeduju sve gore navedene kriterijume i kao takvi prepoznati i zastupljeni u najboljim ugostiteljskim i drugim objektima u svijetu.

 

Nerijetko se možemo sresti sa prodatim aparatom koji nema ili ima neadekvatan post-prodajni tretman. Mi se možemo pohvaliti održavanjem opreme kao našom primarnom djelatnošću, zbog koje smo kvalitetnim i brzim djelovanjem u mnogo objekata ostavili dobar utisak, jer mi ne ostavljamo problem neriješen zato što u našem rečniku ta riječ ne postoji.

 

Na kraju, uspješna saradnja i zadovoljan klijent je naš najveći uspjeh, jer povjerenje koje nam pruženo ne smije biti iznevjereno.